ECEI -Silver Label

Klaszterünk történetében második alkalommal  méretettünk meg az ECEI európai klaszterminősítési rendszerben és kaptuk meg immár az ezüst fokozatot az ESCA (Europeen Secreteriat for Cluster Analsysis) nemzetközi szervezettől, mely minősítést 2022.03.31.-ig használhatjuk.

Az Európai Klaszter Kiválósági Programot a klaszter egészének működésének és a menedzsment szervezet munkájának minősítésére dolgozták ki európai uniós szinten. A minősítés háromfokozatú: a minőség iránti elkötelezettséget, mint belépési fokozatot a Bronz Minősítés jelenti, ezt klaszterünk 2013-ban szerezte meg. Néhány év összehangolt munka után kezdeményezhettük az Ezüst Minősítés megszerzésére irányuló auditot, mely alapján most, 2020. márciusában érdemesnek tartották klaszterünket a cím megszerzésére.

Ez a cím egy rangos elismerés, mely alapján klaszterünk és a tagvállaltok nemcsak a hazai rendszerekben élvezhetnek előnyt, de uniós szinten is attraktívvá válunk a nemzteközi projektekben való partnerkeresés, részvétel tekintetében. A tagvállatok a klasztertagság megjelölésével igény szerint használhatják az ezüst fokozatot igazoló jelzést a weboldalukon. (Ezzel kapcsolatos igényeiteket kérlek jelezzétek felénk!)

A pályázattal kapcsolatban köszönöm a mindenkinek a segítséget, az adatszolgáltatásba és a stratégia kialakításába fektetett munkát! 

Külön köszönjük Géczi-Papp Renáta munkáját a teljes pályázati anyag összeállításában.