Klasztertagjaink felajánlásai

Az Észak-Magyarországi Informatikai Klaszter és tagvállalatai saját eszközeikkel igyekeznek segíteni a tanulókat, szülőket és iskolákat. Az online távoktatás teljesen új módszertan bevezetésével jár, ehhez pedig számos technikai nehézséget kell megoldani, csatlakozást biztosítani, elvégezni a szükséges beállításokat, regisztrációkat

A Codecool diákjai online elérhetőek, hogy gyakorlati segítséget nyújtsanak olyan kérdésekben, mint például programok telepítése, testre szabása; tanulási célú csoportok létrehozása; naptárak kezelése; kommunikációs csatornák kialakítása; prezentációk és videók rögzítése, feltöltése, megosztása. A diákokkal és mentoraikkal folytatott konzultációra  online felületen lehet időpontot foglalni. 

A technikai segítségnyújtásba a Finastra Hungary is bekapcsolódik, kollégáik szívesen segítenek, online távsegítséggel, ha az eszközhasználattal, digitális programok használatával gondjaik lennének a diákoknak és szülőknek. 

A programozó sulinban használt laptopjaink partneriskoláink diákjaihoz kerültek, hogy akinek nincs eszköze is bekapcsolódhasson az online távoktatásba.

A II. Rákóczi Ferenc és a Rónai Ferenc Tagiskola tanulói kapják kölcsönbe.

Valamint az MGL Creative eszközeit is eljuttatjuk oda, ahol szükség van rá.

Az Evolution Consulting Kft. szintén 4 laptopot küldött az egri Andrássy György Katolikus Közgazdasági Középiskola tanulóinak. 

Az Fps ecosystem jóvoltából 7 monitor jutott el, nem kölcsönbe, hanem örökbe olyan diákoknak, iskolának, akiknek szükségük volt rá!🥰 🙏 #fpsecosystem

Hála és köszönet a felajánlásokért!

Mi így, együtt segítünk! “Egyszerűen, klaszter!”❤️

 

A képen a következők lehetnek: képernyő és laptop

A képen a következők lehetnek: belső tér, , szöveg, amely így szól: „fps”