facebook

KépességkatalógusNavigátor LEGO® MINDSTORMS® EV3

 

Elkészült a Lego Robot programozó sulinkat bemutató kisfilmünk: https://www.youtube.com/watch?v=I1xPyvwnVqY

Szereted a LEGO®-t és a robotokat? Érdekel hogyan működnek?

Itt megnézeheted: https://www.youtube.com/watch?v=5URcWOI-n1I

De programozhatsz is! Csatlakozz Navigátor LEGO® MINDSTORMS® EV3 programunkhoz, ahol játék a programozás!

Általános iskolásoknak:

Heti 1 alkalommal várunk  2x45 perces óráinkra! A tanfolyam díja : 1500 ft/45 perc azaz 3000 Ft/alkalom

Tanfolyamaink helyszíne hétfőtől-péntekig : Lévay József Református Gimnázium 3530 Miskolc, Kálvin J. u. 2.

3.-4. osztályos illetve 5.-8. osztályos csoportokba várjuk jelentkezésedet!

Bővebb információ és jelentkezési lap: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel: 30/25-73-176 

Szülőknek:

A programozásra is igaz, hogy minél fiatalabb korban tanulja meg az ember, annál inkább válik természetes alapkészséggé.

A gyerekek akkor tanulják meg a legkönnyebben programozást, ha ez együtt jár a felfedezés örömével, és több kreativitásra van szükségük, mintha csak egy átlagos videojátékkal játszanának. A   LEGO® MINDSTORMS® EV3 robotok segítségével játékos formában sajátíthatják el a grafikus programozási nyelvek és a vezérléstechnika alapjait.

Rólunk:

Diákjaink számára szeretnénk vonzóvá tenni az informatikai pályát, ezért már általános iskolás korban el kell kezdenünk azoknak a gyerekeknek a kiválasztását, akiket érdekel az informatika világa és kellő affinitással rendelkeznek.

Navigátor LEGO® MINDSTORMS® EV3 programunk segítségével azt szeretnénk elérni, hogy a diákjaink passzív felhasználóból, aktív alkotókká váljanak a játékos programozás segítségével.

Egyre több szakma követeli meg, hogy a szakember alapszinten tudjon programozni. A programozás ma már nem valami különös, távoli szakma, hanem egy eszköz.