evopro systems engineering Kft.

Elérhetőségek

Név:evopro systems engineering Kft.
Cím:1116 Budapest Hauszmann Alajos u. 2.
Web:http://www.evopro-group.com
Email:sales@evopro.hu
Telefon:+36-1-279-3970


evopro systems engineering Kft.

Az evopro bemutatása

Az evopro csoport a 2001-ben alapított magyarországi székhelyű mérnökirodából épült fel. A 2014-ben lezárt nemzetközi akvizíció után  a csoport több mint 200 mérnököt foglalkoztat automatizálási, informatikai és innovációs projektekben.

A magyar tulajdonú evopro csoport budapesti központja mellett belföldön Kecskeméten, Miskolcon és Debrecenben működtet telephelyeket. A tagvállalatok német, magyar, erdélyi székhelyekről és telephelyekről látják el projektfeladataikat globális szinten.

Az evopro csoport szakmai kiválóságát különböző partneri címek fémjelzik, melyeket többek között a National Instruments, Siemens, Microsoft vállalatok jegyeznek.

Az evopro név elismert munkahelyként él a köztudatban, ezt a Családbarát Munkahely -, Legjobb Női Munkahely-, Kerékpáros-barát Munkahely-, illetve Budapest Márka díj, továbbá az NGM által kitüntetett sikeres, innovatív vállalkozás díjak együttese is igazolja.

Az evopro csoport főként mérnöki területen nyújt teljes körű megoldásokat nagyvállalati ügyfelek részére. A tevékenységek között fókuszban szerepel a mérnöki kutatás-fejlesztés, gépészeti, villamos és irányítástechnikai tervezés, kivitelezés, üzembe helyezés, karbantartás. Kiemelt ágazatok az autóipar, az innovációs fejlesztések, a közlekedési eszközfejlesztések, fizikai és energetikai kutatási és automatizálási projektek, de jelentős méretű referenciákkal bír az evopro repülőtéri logisztika, élelmiszeripar, vegyipar, gumigyártás, olajipar ágazatokban is.Képességek×