facebook

Képességkatalógusevopro Innovation Kft.

Elérhetőségek

Név:evopro Innovation Kft.
Cím:1116 Budapest, Hauszmann A. u. 2.
Web:http://www.evopro-group.com
Email:sales@evopro.hu
Telefon:+36 1 279 3970


evopro Innovation Kft.

Bemutatkozik az evopro Innovation Kft.

Az evopro Innovation Kft. 2012-ben vált ki az evopro Informatikai és Automatizálási Kft-ből, melynek korábban K+F ágazataként működött 2008-óta. 2012-től önálló vállalatként önálló profitcenterként működik. Az evopro Innovation mérnöki szolgáltató vállalatként K+F+I szolgáltatást nyújt ügyfeleinek és saját termékeket fejleszt. A vállalat 35 mérnököt foglalkoztat Budapest, Debrecen és Szeged telephelyeken.

Az evopro Innovation technológiai profilja a következő területekre irányul:

  1. Beágyazott mérőrendszerek: analóg és digitális áremkörtervezés, digitális rendszertervezés, jelfeldolgozás, beágyazott valós-idejű szoftverfejlesztés.
  2. Dedikált szoftverfejlesztés: szerver oldali szoftverrendszerek fejlesztése ipari alkalmazásokhoz, szoftverfejlesztés heterogén számítógépekre (sokprocesszoros rendszerek, újrakonfigurálható számítógépek, digitális jelfeldolgozó processzorok, grafikus számítóegységek)
  3. Mobil alkalmazások fejlesztése: szoftverfejlesztés mobil platformokra: Android, iOS, Windows Phone, Windows8 operációs rendszerekre.
  4. Kísérleti fizikai infrastruktúra vezérlőrendszereihez kapcsolódó szoftverfejlesztés és rendszertervezés.

A vállalat mérnökszolgáltatást kínál az innovációs ciklus minden lépésére (követelményanalízis, kutatás, fejlesztés, beüzemelés) projekt formában. Az evopro csoport ügyfélköre számára azokat a feladatokat vállalja, amelyeket nem lehet standard mérnöki projektekben megvalósítani, hanem innovációs, kutatási feladatokat is tartalmaznak.

A vállalat a vasúti diagnosztika területén saját termékvonallal jelent meg a piacon: 2009-ben az evopro megépítette a Magyarországon első dinamikus kerék és tengelyterhelés-mérő rendszert Mezőkeresztes-Mezőnyárád vonalon. A próbaüzemet követően a MÁV 5 éve üzemelteti a rendszert. Az üzemeltetés során folymatos szakmai együttműködés jött létre az evopro Innovation és a MÁV Pályavasúti üzletága szakemberei között. 2014-ben Magyar Termék Nagydíjjal kitüntetett eRDM240 dinamikus kerék és tengelyterhelés mérő rendszerből és az eRTM sínhőmérséklet mérő rendszerből Magyarországon és Szlovákiában összesen 34 állomást telepítettek. A dinamikus kerékterhelés mérő rendszer elnyerte a 2015. évi Magyar Innovációs Nagydíjat.Képességek