facebook

KépességkatalógusMISYS Hungary Kft.

Elérhetőségek

Név:MISYS Hungary Kft.
Cím:3530 Miskolc, Széchenyi u. 70.
Web:http://www.misys.com/
Email: monika.nagypal@misys.com
Telefon:+36 1 884 5600


MISYS Hungary Kft.

A MISYS bemutatása

A Misys jogelődjeként működő IND Group az elmúlt több mint 13 év során az európai pénzügyi piac vezető banki front-office szállítójává nőtte ki magát. Köszönhető ez a cég innováció melletti folyamatos elkötelezettségének és az iparágban egyedülálló üzleti tudásnak és logikának, valamint technológiai megközelítésnek, ami az IND csatorna-független front-office termékeinek és megoldásainak az alapját képezi.

Az IND Banking Front-Office (IND BFO) integrált termékként egy platformon biztosítja a pénzintézeti szolgáltatásokat, tehát független attól, hogy az ügyfél az interneten, mobiltelefonon, bankfiókban, vagy telefonon keresztül szeretne ügyet intézni. Emellett az IND BFO-ra épülő, a speciális igényekre alakítható megoldások támogatják a bankokat az ügyfelek megnyerésében és megtartásában, javítják a keresztértékesítés hatékonyságát, valamint jelentősen csökkentik a költségeket.

Valljuk, hogy a professzionalizmus kulcsa a folyamatos tanulás és fejlődés, így a legújabb internetes technológiákat tesztelve és felhasználva megoldásaink a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. Szolgáltatásaink köre ügyfeleink igényeitől függően a webes alkalmazásoktól a legszigorúbb biztonsági szinteket igénylő e-kereskedelmi, és e-banking rendszerek teljes körű megvalósításáig terjed.

A Magyarországról 1997-ben indult cég 2003-ban a német Brokat Technologies AG. e-Finance részlegének megvásárlásával további ügyfeleket és piacot nyert 13 európai országban. Ezzel a szakmai és pénzügyi háttérrel az IND képessé vált lakossági és vállalati banki megoldások szállítására nem csak hazai, hanem nemzetközi pénzintézetek számára.

Nemzetközi ügyfeleink közé tartozik - csak néhányat kiemelve - Raiffeisen International, az ERSTE Bank Csoport, a ZUNO Bank, az UniCredit Bank, a Bank of Valletta és a National Bank of Oman.

A tudatos nemzetközi piacépítés eredményeképpen mára az európai és a közel-keleti régió több mint 20 országában 30 bank, biztosító és brókercég alkalmazza az IND megoldásokat. A sikeres projekteknek köszönhetően az IND mára egy több mint 3 milliárd forintos bevétellel rendelkező, az alapításkori 4 fős cégből 200 főt foglalkoztató csoporttá tudott nőni.

Számos irodával rendelkezünk Európa-szerte úgy, mint, Bécs, Bukarest, Krakkó, London, Stuttgart, Zágráb, Budapest és Miskolc. Ezen felül folyamatosan bővülő partnerhálózatunk révén jelen vagyunk Bahreinben, Dubaiban, Egyiptomban, Oroszországban és Ukrajnában.

Cégünk átlagon felüli fejlődését mi sem bizonyítja jobban, mint a független szervezetektől kapott elismerések. 2002-ben első helyezettként elnyertük "A leggyorsabban növekvő technológiai cég Közép- és Kelet-Európában " címet a Deloitte & Touche Fast 50 versenyén, majd 2007-ben a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület " Az Év Vállalata" díjjal jutalmazta az IND-t, legutóbb pedig a CIB két kategóriában választotta cégünket 2008-as partnerének, illetve a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivataltól a „2008 évi Technológiai Innovációs Díj”-at nyertük el a XVII. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázaton.

Saját elismeréseink mellett büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink a cég által fejlesztett megoldásokkal számos nemzetközi összehasonlításban és megmérettetésben végeztek az élen.

Referenciák

  • CIB (Intesa Sanpaolo),
  • Erste Bank,
  • Raiffesein International,
  • UniCredit Bank,
  • National Bank of Oman,
  • Bank of Valetta,
  • ZUNO Bank


Képességek