Tagvállalatok

BaseWalk Kft.

BaseWalk Kft.
Cím
1031 Budapest, Záhony utca 7.Graphisoft Park “B” épület 3515. Miskolc-Egyetemváros, E/7 irodaház, 8. emelet
Web
E-mail
Telefon

Bemutatkozik a BaseWalk

A BaseWalk Kft. 2009-ben miskolci kötődésű alapítók által létrehozott innovatív informatikai fejlesztő vállalkozás. Megalakulásunk óta kiemelten foglalkozunk a munka közbeni hatékonyság-növeléssel, nagyon jelentős tapasztalattal és elismertséggel rendelkezünk a témában. Folyamatosan bővülő lelkes csapatunk az ország legjobb fiatal tehetségeit igyekszik összegyűjteni, hogy a sokéves tapasztalattal rendelkező menedzsmenttel közösen, egymástól kölcsönösen tanulva dolgozhassunk együtt a céljaink elérése érdekében.

Több éves munka, és sok kreativitás segítségével hoztuk létre az egyedülálló megközelítést alkalmazó Taskfit nevű hatékonyság-növelő szoftvert, amely jelenleg egyedülálló mind a magyar, mind a nemzetközi piacon. A Taskfit eddigi verzióit kizárólag a hazai közép- és nagyvállalati (B2B) szegmensnek értékesítettük, ahol jelentős referenciákat szereztünk. Az így szerzett tapasztalatok alapján megállapítható, hogy a teljesen egyedi megközelítést alkalmazó szoftvermegoldásunk alapvetően iparágtól függetlenül mindenütt alkalmazható, ezért a tavalyi évben a terméket szinte teljesen újragondoltuk és megkezdtük a Taskfit PRO fejlesztését, mellyel rövidesen a közép- és nagyvállalatok (B2B) mellett az egyéni felhasználók (freelancerek, ad-hoc projektcsapatok) és a mikro vállalatok (B2C) számára is elérhetővé tesszük a terméket.

A koncepciónk legjobb visszaigazolásának – egyúttal eddigi legnagyobb sikerünknek - azt tekintjük, hogy az alaptermék továbbfejlesztésére és kiegészítésére Taskfit PRO néven az Európai Bizottság Horizon2020 SME Instruments Phase II. keretprogramjában jelentős támogatást nyertünk. A miskolci alapítók ötlete és innovációja nyert Brüsszelben, ráadásul ICT kategóriában nagyon erős versenyben, melyre nagyon büszkék vagyunk.

Cégünk úgy döntött, hogy a Taskfit PRO fejlesztéseket a miskolci irodájában fogja elvégezni (Miskolc-Egyetemváros, E/7, 8. emelet), mellyel új informatikai munkahelyeket teremtük a régióban, és remélhetőleg velünk egy újabb miskolci ITC sikertörténet valósulhat meg. Első körben 10-15 főre kívánjuk növelni a fejlesztői létszámot Miskolcon, melyhez a toborzást már megkezdtük (nyitott pozícióink: www.basewalk.com ). A miskolci fejlesztő központunk vezetésével Bortnyik Szilárdot bíztuk meg.

A Taskfit PRO-t idén indítjuk útjára a nemzetközi piacon (Nyugat-Európa, USA és Japán). A BaseWalk alapítói között van olyan kollégánk is, aki jelenleg a Szilícium-völgyben dolgozik, így reményeink szerint hamarosan ott is megismerheti a világ a miskolci IT szakemberek kiváló képességeit.

Együtt kívánunk dolgozni a régióban jelen lévő, és jól ismert IT cégekkel, a Miskolci Egyetemmel és az Észak-magyarországi Informatikai Klaszter tagokkal, ezért mostantól aktívan keressük az együttműködési pontokat.

Referenciáink

  • Invitel
  • S&T Consulting Hungary Kft.
  • Gravity Technologies
  • Aegis Media
  • Contum
  • NAVIGATOR Informatika Zrt.
  • Aditus Tanácsadó Zrt.

Képességek

Adatbányászat
Projektmenedzsment
Szoftverfejlesztés
Üzleti informatika

Csatlakozz és légy tag

Részletek