Tagvállalatok

Dexef Kft.

Dexef Kft.
Cím
H-3525 Miskolc, Szent Anna u. 12/b
Web
E-mail
Telefon

Bemutatkozik a Dexef Kft.

Cégünk, a DEXEF Kft., többéves reklámgrafikai és dekorációs tapasztalattal 2001. augusztusában alakult. Mára komplex grafikai- nyomdai- és informatikai- és oktatási szolgáltatásokat nyújtó vállalattá fejlődtünk, melyben képzett és tevékenységükben jártas szakemberek dolgoznak együtt a sikerért.

A vizualitás fontos dolog. A szemünk a legdominánsabb érzékszervünk, a legtöbb információt rajta keresztül gyűjtjük be a világról. Ám a vizuális elemek, a formák, a színek helyes és kreatív értelmezése nem is olyan egyszerű. Ahhoz, hogy ezekből az elemekből vonzó, egyedi, az üzeneteket hatékonyan hordozó produktumok jöjjenek létre, grafikai-, színtani ismeretekre, tipográfiai jártasságra van szükség. És, természetesen, jó ízlésre.

Grafikusaink képzettsége, komoly szakmai tapasztalata, illetve a nagyteljesítményű számítástechnikai hátterünk a biztosíték arra, hogy mindig az aktuális piaci igényeknek és a célzott felhasználásnak megfelelő emblémák, arculatok, kiadványok készüljenek. Tanácsokkal, ötletekkel is segítünk ügyfeleink elképzeléseinek megvalósulásában. Cégünk tökéletesen alkalmas bármilyen grafikai, animációs munka elvégzésére.

Felbontás, dpi, lpi, rgb, cmyk, alátöltés, kifutó, postscript … Még sorolhatnánk. Gyakran elhangzó szavak, ám a pontos jelentésüket jóval kevesebben ismerik mint gondolnánk. Mi viszont pontosan tudjuk mit fednek ezek a kifejezések, mivel azzal is tisztában vagyunk, hogy jó minőségű nyomdai termék, csak jó előkészített anyagból jöhet létre.

A nyomdai előkészítés nem látványos folyamat. Odafigyelésre, komoly és folyamatosan megújuló szakmai ismeretekre, valamint sok türelemre van hozzá szükség.

Vállalatunk informatikai üzletága mindezek kivitelezésében egyaránt járatos.

A webes technológiák alkalmazásában szerzett sokéves tapasztalatot megelégedett ügyfelek széles köre igazolja, melyek között magánszemélyek, kis- és középvállalkozások, valamint országos cégek is megtalálhatók.

De nem kell sajnálni minket, a munka rabjai vagyunk.

Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen ügyfeleink megelégedettsége a legfontosabb számunkra.

Képességek

Arculattervezés
Fejlett kommunikációs megoldások
Hálózati biztonsági megoldások
Hálózati tárolók
Mobil alkalmazásfejlesztés
Nyomdai előkészítés
Papírmentes iroda
Rendszertervezés
Szoftverfelügyelet
Vállalatirányítási rendszerek
Web alapú információs rendszerek
Webfejlesztés
Zöld informatika (alacsony fogyasztású céleszközök alkalmazása)

Csatlakozz és légy tag

Részletek