Tagvállalatok

Xdroid Informatikai és Szolgáltató Kft.

Xdroid Informatikai és Szolgáltató Kft.
Cím
1031 Budapest, Záhony utca 7. C. ép. 2. em.
Web
E-mail
Telefon

Bemutatkozás

Vállalkozásunk https://www.xdroid.com mesterséges intelligencia és prediktív analitikai megoldásokkal, szoftverfejlesztéssel és ügyfélszolgálati tevékenységekkel kapcsolatos tanácsadással, üzemeltetéssel, projekt és HR menedzsmenttel foglalkozik.

A vállalkozást a mesterséges intelligencia elismert hazai kutatóival közösen alapítottuk abból a célból, hogy professzionális kutatás-fejlesztési szolgáltatásokat nyújtsunk intézmények és piaci szereplők számára. A hangbányászat, a mesterséges intelligencia és a prediktív analitikai megoldások területén több sikeres ipari és akadémiai együttműködésben végzett projektekben vettünk részt.

A kutatási területek közül a legintenzívebb a mesterséges intelligencia felhasználásán alapuló, üzleti célú hang- és szövegbányászati megoldásaink fejlesztése, melyek piaci sikerének köszönhető a dinamikus árbevétel növekedésünk és ügyfélkörünk bővülése is.

Az általunk szállított innovatív hang- és adatbányászati megoldásokat, szoftvereket számos hazai és külföldi ügyfél használja elsősorban a telekommunikációs, informatikai, pénzintézeti és kormányzati szektorból.

VoiceAnalytics https://voiceanalytics.io/ megoldásunk a hazai call center piacon piacvezető. A termék a tárolt ügyfélszolgálati beszélgetéseket elemzi és bejelöli az elhangzott kulcsszavakat, valamint a beszélgetés egyes szakaszaiban felbukkanó érzelmi megnyilvánulásokat. Az adatokat korszerű üzleti intelligencia felületen jeleníti meg a minőségbiztosítás, a marketing és az értékesítés számára.

A vállalkozásunk elsődleges prioritású célja a nemzetközi piacunk kiterjesztése, exportképes termékek fejlesztése által.

Kiemelt partnereink

  • Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.
  • Telenor Magyarország
  • Deloitte India

Képességek

Adatbányászat
Alkalmazásfejlesztés
Egyedi szoftverfejlesztés
Mesterséges intelligencia
Nagyteljesítményű számítástechnika
Projektmenedzsment
Tanácsadás
Üzleti informatika

Csatlakozz és légy tag

Részletek